Cassia Curls Moisture Hair Mask

12.95

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Hennasooq

 

Heerlijk vochtrijk haarmasker voor reiniging, het hydrateren van krullen en hoofdhuid. Doordrenkt met Amla en Aloe vera om je haar de noodzakelijke balans van kruiden te geven die nodig is voor langer haar zonder droogheid. Kant-en-klaar voor gebruik. Ideaal voor alle haartypen en texturen.

 

Als het gaat om ayurvedische haarverzorging, is dit masker een must!

Cassia – reinigen
Amla – bevordert haargroei
Aloë – glans en groei

Klaar voor het gebruik van voedend en vochtrijke haarreinigingsmasker om krullen te verbeteren en volume toe te voegen aan slap haar. Doordrenkt met Amla en Aloë Vera om haargroei te bevorderen.

Inhoud: 8oz

 

Gebruik:

Klaar om haarmasker te gebruiken. Reinig het haar met de shampoo of shampoobars. Breng op droog of vochtig gereinigd haar aan op secties. Draai niet of vlecht haarstrengen niet. Met het gebruik van de Cowash spoel het haarmasker grondig uitspoelen. Optioneel kunt u een diep conditioner gebruiken (Honey hair mask) na dit masker als het haar nog steeds droog aanvoelt. Stijl zoals gewoonlijk.

Bewaren: kan worden opgeslagen in een koele, donkere plaats of vriezer tot 12 maanden totdat ze klaar zijn voor gebruik. Ontdooien bij kamertemperatuur 1-2 uur voor gebruik.

Waarschuwing: vermijd contact met ogen. Test altijd de huid tegen allergieën en op haar om resultaten te voorspellen.

Extra informatie

Gewicht 100 g
Ingrediënten

Distilled water, cassia obovata* (cassia), phyllanthus emblica* (amla), aloe barbadensis (aloe vera)*, optiphen (preservative)
*organic ingredients

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cassia Curls Moisture Hair Mask” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *